22 червня – День скорботи і вшанування памʼяті жертв війни в Україні.

Сьогодні в Україні вшановують пам’ять жертв Другої світової війни. 22 червня – День скорботи і вшанування памʼяті жертв війни в Україні. Саме цього дня розпочалася нова фаза Другої світової війни на території сучасної України та деяких інших країн. Згідно зі статистикою в ній загинуло близько 20% наших земляків. Україна зазнала найбільших втрат за період війни. Згідно з даними, які були опубліковані істориками, Друга світова війна забрала життя 5 мільйонів українських військових, 5 мільйонів мирних жителів та ще 2 мільйона стали примусовими гастарбайтерами у нацистській Німеччині. У той період були знищені цілі міста і села.

Однак, сьогодні війна знову прийшла на територію України. На нашу землю падають ракети, а через ворожі обстріли обриваються людські життя. Усе повторюється. Тільки загарбники інші – рашисти.

Українські воїни ведуть боротьбу за кожний сантиметр рідної землі. Ми обов’язково переможемо і все відбудуємо. Однак, завжди будемо пам’ятати всіх тих, у кого війна жорстоко забрала життя.

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.