1 вересня

Щорічно 1 вересня в перший день осені всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою і першим уроком. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.

Вітємо з Днем знань! Нехай цей рік почнеться вдало і проходить успішно, нехай кожен день знаменується хоч навіть і маленькою, та перемогою, нехай отримані знання і навички відкривають перед тобою нові двері до мрій, інтересів та рекордів. З 1 вересня підкорюйте нові вершини знань, зустріньте добрих і надійних друзів і досягайте заповітних цілей. А ваші здібності та наполегливість нехай стануть запорукою визначних успіхів у зміцненні України!

Вчителі закладу по святковому прикрасили класні кімнати, провели з учнями перший урок онлайн, використовуючи як сучасні інноваційні форми так і більш традиційні: патріотичий квест, вікторини.

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.